bannerfans_15163030.jpg


BACK TO SCHOOL update
JASSEN/SCHOENEN/TASSEN ronde prijzen
ZOMER EURO KOOPJES
DAMES voorjaar
MEISJES voorjaar
JONGENS voorjaar

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

hip2day - Privacybeleid

Privacybeleid
Wij respecteren de Wet Algemene Verordening Gegevens (AVG) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke
informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Als je een bestelling bij ons plaatst, vragen wij
je om een aantal persoonlijke gegevens welke nodig zijn om de door jou geplaatste bestelling op correcte wijze
uit te voeren. Daarnaast hebben wij deze gegevens nodig voor een correcte bedrijfsvoering. Uiteraard zullen
wij altijd uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met de door jou verstrekte persoonlijke gegevens.
Hieronder leggen wij uit welke persoonsgegevens wij van je gebruiken en hoe wij hiermee omgaan.


Persoonsgegevens
Als je bij ons een bestelling plaatst, vragen wij je om de volgende persoonsgegevens, welke nodig zijn om je
bestelling uit te voeren:

Naam, adres en – indien van toepassing - het (aflever)adres.
E-mail adres
Telefoonnummer (alleen indien je dit invult)
Gegevens welke je bij het open veld, onder opmerkingen, zelf invoert.
Als je hebt betaald, beschikken wij over je betaalgegevens

Bij het aanmelden op onze nieuwsbrief, ontvangen wij de volgende persoonsgegevens van je:
Naam
E-mail adres


Waarvoor worden je persoonsgegevens gebruikt?
Wij verwerken je persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor jij ze hebt verstrekt:

Het op correcte wijze afhandelen van je bestelling en om je op de hoogte te houden over de voortgang van je
bestelling
Voor een adequate bedrijfsvoering voor ons (denk hierbij bijvoorbeeld aan een juiste facturatie, het koppelen
van je betaling aan een bestelling en het adresseren van je pakketje)
Indien je jezelf hebt aangemeld op onze nieuwsbrief: om je op de hoogte te houden van updates en nieuwe
producten.


Verstrekking aan derden
Wij geven de door jou verstrekte persoonlijke gegevens nooit zomaar door aan derden. Wij doen dit alleen
wanneer dit echt nodig is om je bestelling op behoorlijke wijze af te handelen.

Zo kunnen wij bij verzending van je bestelling je Naam en adres of afleveradres doorgeven aan de vervoerder.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens nooit aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk
verplicht is of toegestaan is. Denk hierbij aan een verzoek van Justitie. Wij zijn dan wettelijk verplicht hieraan
mee te werken.

Gastenboek
Heb je een reactie geplaatst in ons gastenboek? Houd er dan rekening mee dat het gastenboek openbaar is.
Wil je niet langer in het gastenboek staan? Stuur ons dan een e-mail. We zullen je bericht dan verwijderen.


Veilige online verzending van je bestelling
Je bestelling wordt via onze veilige https:// verbinding versleuteld naar ons verzonden en veilig opgeslagen.


Onze webhost
Onze webwinkel draait op een beveiligde server in een beveiligd datacenter. Van onze webhost hebben wij een
verwerkersovereenkomst ontvangen waarin duidelijk wordt aangegeven dat zij er alles aan doen om onze
webwinkel veilig te houden. Mocht het onverhoopt nodig zijn dat onze webhost werkzaamheden in onze
webwinkel verricht, dan is via de verwerkersovereenkomst geregeld dat eventuele privacy gevoelige informatie
veilig is en er niets mee wordt gedaan.


Internetsites van derden
Op onze website staan links vermeld naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn
geselecteerd, dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop
zij omgaan met persoonlijke gegevens.


Bewaren, verwijderen of wijzigen van je persoonlijke gegevens
Wij bewaren je persoonlijke gegevens niet langer dan wettelijk nodig is.


Afmelden op onze mailinglijst?
Klik dan op de link in de laatste mailinglijst die je van ons hebt ontvangen en je wordt automatisch afgemeld.
Lukt het niet? Stuur ons dan een e-mail, dan zullen wij je naam en e-mail adres verwijderen van onze
mailinglijst.


Bij een verzoek om verwijdering van je gegevens dien je er rekening mee te houden dat wij voor onze
administratie een wettelijke bewaarplicht hebben en gegevens in onze administratie dus pas kunnen
verwijderen als de bewaartermijn is verlopen.

Indien wij geen gehoor kunnen geven aan je verzoek, vertellen wij je altijd waarom. Je kunt er echter van op
aan dat wij je gegevens niet langer bewaren dan nodig is conform de wettelijke regelgeving.

Let op: in verband met de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens, worden deze – om te voorkomen dat je
gegevens bij onbevoegden terecht komt - alleen verzonden naar het bij ons bekende adres. Wij kunnen je
vragen om je te legitimeren met je ID of paspoort. Je BSN-nummer en/of paspoortnummer mag je dan
doorhalen.


Vragen of klachten?
Heb je vragen over ons privacybeleid of ben je het niet eens met de wijze waarop wij met je
persoonsgegevens omgaan? Neem dan contact met ons op.

Komen wij er samen met jou niet uit, dan kun je contact opnemen met de Autoriteit persoonsgegevens
(autoriteitpersoonsgegevens.nl).


Aanpassen privacybeleid
Wij behouden ons het recht voor om ons privacybeleid aan te passen, maar zullen dit alleen doen indien dit
nodig blijkt. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.


Cookies
Als je onze webwinkel voor de eerste keer bezoekt, krijg je de melding dat onze website gebruik maakt van
Cookies. Een cookie is een klein bestandje dat via de beveiligde server – waar onze webwinkel op draait – op
jouw systeem (laptop, pc, telefoon of tablet) wordt geplaatst. Wij maken gebruik van functionele cookies en
cookies voor statistische doeleinden.

Functionele cookies worden – net zoals bij de meeste webwinkels – gebruikt voor een correcte werkwijze van
het winkelmandje.

Cookies voor statistische doeleinden gebruiken wij voor het analyseren van onze website. Statistieken die wij
bijhouden zijn: het aantal hits op onze website, de bezochte pagina’s, de duur van het aantal bezoeken en
waar de bezoekers vandaan komen, via het ip-adres. Deze statistieken houden wij bij via Google Analytics.
Persoonlijke gegevens of adresgegevens worden niet opgenomen in deze statistieken.

Maak je gebruik van de diverse sociale media via onze website (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest,
Google+), dan kunnen er ook cookies van deze bedrijven geplaatst worden op het door jou gebruikte systeem.
Check bij de betreffende bedrijven hun cookie- en privacybeleid!

Cookies uitschakelen
Je kunt het gebruik van cookies verhinderen door de instellingen van je browser te veranderen. Raadpleeg
hiervoor de handleiding van de betreffende browser. Houd er dan wel rekening mee dat onze website dan niet
meer optimaal werkt.






Laatste wijziging: 07-05-2018


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

hip2day Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap